PRIVACY POLICY SCENEPICKER B.V. VERSIE 0.2

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Websites en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij een beleid geformuleerd en geïmplementeerd dat in overeenstemming is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

DE VERANTWOORDELIJKE VOOR VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

Je gegevens worden verwerkt door:
   ScenePicker B.V.
   Postbus 745
   6710 BS, Ede, Nederland

   Kamer van Koophandel 858515350
   Vestigingsnummer 000039157857

   "Websites" heeft betrekking op een van de volgende websites:
      https://www.scenePicker.nl
      https://www.scenePicker.com

PERSOONSGEGEVENS

"Persoonsgegevens": elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Dat het om een natuurlijke persoon moet gaan, houdt in dat gegevens van overleden personen of van organisaties geen persoonsgegevens zijn.

Juridische informatie:
   Hosting provider
   TRANSIP BV
   Schipholweg 9B
   2316 XB, Leiden, Nederland

Websites
Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens. Hiervoor heb je zelf de mogelijkheid via Mijn Account (Inloggen vereist). Indien er een afwijkende vraag is, neem dan contact op met ScenePicker BV of via support@ScenePicker.nl.

VERZAMELDE INFORMATIE, DOEL, GEBRUIK EN VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

ScenePicker B.V. verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Je Persoonsgegevens worden verzameld indien:
  • je een account aanmaakt op een van de Websites
  • je op een van de Websites vraagt om informatie
  • je een bestelling plaatst op een van de Websites of via een ander medium
  • je navigeert naar een van de Websites of producten raadpleegt
  • bestanden upload, bewerkt of exporteert
  • je deelneemt aan een spel of wedstrijd op een van de Websites
  • je contact opneemt met de klantenservice van ScenePicker
  • je een direct zichtbare tekst op een van de Websites plaatst

ONDERSTAANDE PERSOONSGEGEVENS WORDEN DOOR SCENEPICKER B.V. VERWERKT:

Aanmaken van een account en participeren in een project
  • Gebruikersnaam (= e-mailadres)
  • Voornaam, tussenvoegsel en achternaam
  • Wachtwoord (Encrypted)
  • IP-adres
Beheer en controle van abonnementen en bestellingen
  • Voornaam, tussenvoegsel en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Organisatienaam
  • Abonnementsvorm
  • BTW nummer
  • KvK inschrijvingsnummer
  • Geboortedatum
  • Interne bewerkingscode cliënten t.b.v. identificatie procedures
  • IP-adres
  • Nieuwsbrief J/N
  • Marketing mailingen J/N
  • Gegevens met betrekking tot transacties: transactienummer, omschrijving, inschrijving, de gekochte goederen of diensten
Beheer van contactformulieren
  • Voor- en achternaam
  • Contactpersoon
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
Beheer van nieuwsbrieven en gratis lidmaatschappen
  • Informatie over producten, diensten en aanbiedingen
  • Voornaam, tussenvoegsel en achternaam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfstak
  • Bedrijfsomvang
  • interne bewerkingscode cliënten identificatie procedures
  • IP-adres
  • transactiegegevens: transactienummer, de details van de aankoop, inschrijving, de goederen of diensten gekocht
Hosting gegevens
Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie. Echter, als een onderaannemer van ons buiten de Europese Unie is gevestigd, nemen we als verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens alle nodige maatregelen om de beveiliging van de gegevens van onze klanten te garanderen.

Als je de bestemming van je gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: support@ScenePicker.nl.

BANKGEGEVENS

Bankgegevens worden beheerd door ScenePicker B.V. en onze betalingspartner Mollie B.V.

Bestemming van de verzamelde gegevens
De verzamelde gegevens kunnen binnen alle aan ons gerelateerde ondernemingen worden overgedragen. Deze kunnen ook worden doorgegeven aan derden als dat essentieel is voor de uitvoering van de overeenkomst tussen ons en onze leden (bijvoorbeeld levering van producten per post).

Bewaartermijn
De gegevens worden opgeslagen en gebruikt voor geanonimiseerde benchmarking doeleinden. Ze zijn dan niet herleidbaar naar de gebruiker die de gegevens heeft verstrekt. Ze blijven beschikbaar voor het project en de gebruikers zolang de gebruiker zijn account behoudt.

Inzage, correctie en recht van verzet
Je hebt recht op toegang, wijziging, correctie van je persoonsgegevens (artikel 33 en 34 Wbp). Neem hiervoor contact op met ScenePicker of via support@ScenePicker.nl.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te bepalen wat er met je persoonsgegevens gebeurt na je overlijden. Voor meer informatie over het onderwerp, kun je de website van de Autoriteit Persoonsgegevens raadplegen. Tot slot heb je het recht je persoonsgegevens over te dragen. Dit recht is van toepassing op dezelfde manier als het recht op toegang en rectificatie.

Wachtwoord
Elke gebruikersnaam en elk wachtwoord is uniek en staat exclusief ter beschikking aan de persoon die ze creëert. Om beveiliging van de gegevens te garanderen is het belangrijk om de volgende elementaire voorzorgsmaatregelen te nemen:
  • we bevelen aan dat je wachtwoord meer dan 12 tekens bevat en ten minste gebruik maakt van 1 of meer hoofdletters, cijfers, leestekens en/of speciale karakters
  • het wachtwoord mag niet worden gekoppeld aan een deel van je leven
  • elk account moet een eigen wachtwoord hebben
Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze Websites als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze Websites speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze Websites bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze Websites accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig tot op het moment dat je dit wijzigt.

Welke cookies gebruiken wij?
Wij maken gebruik van cookies voor webanalyse-service (zoals Google Analytics) maar geen advertentiecookies. Via analytische cookies krijgen we inzage in het bezoek aan onze Website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze Websites. We kunnen niet zien wie onze Websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt. Daarnaast worden er functionele cookies zoals sessie- en login cookies geplaatst voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

Advertentiecookies
Advertentiecookies zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties. ScenePicker bevat geen advertenties en maakt daarom geen gebruik van advertentiecookies.

Hier volgt een gedetailleerd overzicht van de geplaatste cookies:
  • Sessie - Bewaart de status van je account zodra je inlogd op ScenePicker
  • Onthoudt Mij - Bewaart je sessie zodat je minder vaak in hoeft te loggen
  • Gast Account - Bewaart je sessie informatie zodra je een project bekijkt via een gast-account
  • Google - ReCAPTCHA als beveiliging in het aanmeld proces
Hoe kan ik het gebruik van cookies bepalen?
ScenePicker maakt enkel gebruik van noodzakelijke cookies die nodig zijn om het platform te laten werken. Wanneer je gebruik maakt van ScenePicker ga je dan ook akkoord met het gebruik van deze noodzakelijke cookies zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden. Een samenvatting van gebruikte cookies vind je in het overzicht hierboven. ScenePicker plaatst geen andere cookies dan beschreven in het overzicht en maakt geen gebruik van cookies ten behoeve van advertenties of statistieken.

Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en de verwijdering van cookies voor elke browser kun je terecht op de website van de Consumentenbond.

Aanpassen privacy statement
Wij behouden ons het recht voor deze privacy policy aan te passen. Wijzigingen zullen op deze Website worden gepubliceerd.

ScenePicker B.V. 2020